Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kde sehnat vstupenky na Baristu 2015

Kde sehnat vstupenky na Baristu 2015

14. 1. 2015 - PRAHA - Nejprestižnější a mediálně nejzajímavější každoroční aktivitou SCAE ČR je nepochybně soutěž Barista roku.

Výherci všech kategorií reprezentují ČR na mistrovství světa. Prestiž soutěže stále stoupá, stejně jako mediální zájem o její výherce. Soutěž probíhá dle mezinárodních pravidel na velmi vysoké úrovni za účasti špičkové mezinárodní poroty.

Program letošního ročníku Baristy roku 2015 bude opravdu bohatý. Organizační tým si pro soutěžící i diváky připravil spoustu převratných novinek. Stejně jako na loňské soutěži, budou jednotliví baristé po vlastním vystoupení připravovat svoji soutěžní kávu pro širokou veřejnost. V průběhu celé soutěže můžete ochutnávat kávu od 4 českých pražíren, které budou dnes vybrány odbornou porotou na "slepém cuppingu". Kromě českých pražíren je pozváno 10 pražíren ze zahraničí. V průběhu celého tohoto prestižního festivalu budou mít jednotliví porotci živé přednášky pro veřejnost, tlumočené do češtiny. Kromě kávy zde bude k dispozici i vodní bar, na kterém si zcela zdarma můžete doplnit pitný režim. Kromě klasické kohoutkové vody si zde dáte vodu filtrovanou a srovnávat je můžete třeba s vodou z reverzní osmózy.

Baristovo espresso jako vstupenka na festival

Vstupné na celý festival, který se uskuteční 30. 1. až 1. 2. 2015 v Praze, v prostorách budovy Jatka 78 v Pražské tržnici Holešovice, bude opravdu symbolické - 50 Kč na všechny 3 dny. Vstupenku si můžete zakoupit na místě, nebo zajímavou formou v předprodeji ve vybraných kavárnách. Zkrátka přijdete do kavárny, požádáte o Baristovo espresso a kromě skvělého espressa dostanete také speciální nálepku. Nálepky sbíráte na kartičku a až budete mít napepeno svých 5 nálepek, kartička se promění v třídenní vstupenku na celou akci. Proslýchá se, že některé kavárny budou připravovat i jiné Baristovy nápoje, jako třeba Baristovo cappuccino nebo Baristovu filtrovanou kávu.

Seznam kaváren v Brně

Seznam kaváren v Praze

Seznam kaváren v dalších městech

Tak neváhejte, vyberte si nejbližší kavárny a hurá na Baristovo espresso!

A perlička na konec: vítězové slepého cuppingu, kteří se budou prezentovat v rámci doprovodného programu na Baristovi roku jsou tito:

  1. Original Coffee
  2. Rebelbean
  3. Coffee Source
  4. Kafe Karlín

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.kavovelisty.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz