Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Bezpečnost a ochrana hostů ve službách cestovního ruchu

Bezpečnost a ochrana hostů ve službách cestovního ruchu

15. 1. 2015 - V souvislosti s posledními teroristickými útoky ve Francii, zvyšuje Asociace hotelů a restaurací České republiky (AHR ČR) snahu o osvětu v oblasti bezpečnosti zaměstnanců a hotelových hostů.

Přestože Česká republika patří mezi nejbezpečnější destinace nejen v Evropě, ale také ve světovém srovnání a členská zařízení věnují otázce bezpečnosti maximální péči, připravila AHR ČR jednoduchý leták s praktickými doporučeními pro oživení povědomí o základních principech bezpečnosti, určený všem pracovníkům hotelů a restaurací.

Zaměstnanci ubytovacích zařízení a restaurací se účastní pravidelného tréninku řešení nestandardních bezpečnostních situací, které pro ně zajišťují jejich zaměstnavatelé a mají možnost využít také odborných seminářů a konzultací AHR ČR. Cílem tohoto dokumentu je tedy spíše jednoduchou formou zopakovat základní principy a pravidla bezpečnosti v místech, která jsou částečně přístupná veřejnosti. Krátká metodika s názvem „Mějte oči otevřené“ se snaží přesvědčit zaměstnance bez rozdílu jejich pracovního zařazení, že jsou součástí bezpečnostního týmu a je i v jejich vlastním zájmu, aby se věnovali některým nestandardním situacím.

Materiál vytvořila AHR ČR ve spolupráci s odborníky v oblasti ochrany veřejně přístupných budov a podobných zařízení. Smyslem tohoto materiálu není šířit zbytečnou paniku, ale osvětovou činností motivovat všechny pracovníky ve službách ke zvýšené pozornosti.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.ahrcr.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz