Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ovocné a zeleninové šťávy UGO začaly nabízet prémiové hotely

Ovocné a zeleninové šťávy UGO začaly nabízet prémiové hotely

21. 1. 2015 – PRAHA - Luxusní tuzemské hotely začínají obměňovat nabídku ovocných nápojů podávaných hostům v rámci snídaní. Dosavadní pasterované prémiové džusy či vlastní odšťavňovací technologie nahrazují hoteliéři rozléváním ovocných a zeleninových šťáv UGO, které jsou ošetřeny paskalizací (ošetření vysokým tlakem).

100% ovocná a zeleninová šťáva si totiž díky paskalizaci uchovává v lahvičkách po 4 týdny stejné parametry jako šťáva právě vymačkaná. Neztrácí živiny a po otevření vypadá i chutná stále jako čerstvě vymačkaná. V porovnání s pasterovanými džusy jsou tak nápoje upravené paskalizací krokem ke zvýšení kvality produktů nabízených hotelovým hostům.

Na druhé straně oproti pořízení vlastních odšťavňovacích technologií hoteliéři volbou paskalizovaných šťáv výrazně snižují náklady. Nemalou úlohu hraje také úspora času, který musí personál věnovat údržbě i samotnému procesu odšťavňování. Hoteliérům využívání 1L UGO lahví také výrazně usnadňuje proces inventury.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.intensity.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz