Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Akademický košt slivovice ve Zlíně bude mít omezené líbání

Akademický košt slivovice ve Zlíně bude mít omezené líbání

27. 1. 2015 - ZLÍN – Ochutnávka s pořádnou dávkou recese, takový bude 17. svépomocný akademický košt slivovice s laboratorním fenoménem, který se uskuteční ve středu 4. února od 17:00 v prostorách nového laboratorního centra Fakulty technologické vedle autobusového nádraží ve Zlíně.

Hodnotit se bude 64 vzorků. Pořadatelé důrazně upozorňují, že líbání bude na koštu povoleno až po pátém kole, kdy budou ústní dutiny dokonale dezinfikované. „Nutný je také vzájemný souhlas líbajících se,“ doplnil Dušan Fojtů, tiskový mluvčí akce.

Kromě slivovice a bohatého občerstvení nabídne košt také pestrý doprovodný program. Návštěvníci se mohou těšit třeba na přednášku o historii akademických koštů ve Zlíně, autorskou poezii Vladimíra Cetkovského, možná dorazí i kouzelník Šeklin. „K tanci a poslechu bude hrát a zpívat legendární skupina JAZZZUBS,“ prozradil Dušan Fojtů.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz