Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Medaile pro Zubra

Medaile pro Zubra

28. 1. 2015 - I  vloni pivovar Zubr dodržel tradici a v prestižní soutěži České pivo získal 2 medaile – zlatou pro Zubr Gold (kategorie světlé výčepní pivo) a  stříbrnou pro Zubr Classic tmavý (kategorie tmavé pivo). Zubr Gold se tedy opět stal tím nejlepším světlým výčepním pivem roku 2014.

KDO HODNOTÍ?

Hodnocení se odehrávápod taktovkou předních odborníků z celé České republiky. Nechybí mezi nimi sládci velkých i malých pivovarů, dále rovněž odborníci ze středních a  vysokých škol, z Chmelařského institutu nebo Státní zemědělské a potravinářské inspekce.

JAK SE HODNOTÍ?

Soutěžní klání je dvoukolové a pivovar svoje piva přihlašuj edo různých kategorií. Vzorky do soutěže pivovary neposílají, ale jsou odebírány přímo ve výrobních závodech zástupcem odborného garanta, kterým je Výzkumný ústav pivovarský a sladařský, což zvyšuje nestrannost soutěže.

CO SE HODNOTÍ?

Degustační komise poddohledem notáře posuzuje senzorické vlastnosti piva, v  analytických laboratořích se pak provádí kontrola původního extraktu (stupňovitosti) kvůli ověření příslušnosti piva do přihlášené kategorie. Hodnocení odborné poroty je přísně anonymní, žádný z porotců nezná název právě testovaného piva, což je zárukou objektivnosti soutěže. Soutěže České pivo se v roce 2014 zúčastnilo celkem 66 značek z pivovarůz celé republiky.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.zubr.cz, lida.simackova@aristonpr.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz