Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

V brně otevřeli nové IKEA Café

V brně otevřeli nové IKEA Café

9. 2. 2015 – BRNO – Obchodní dům IKEA v Brně zaznamenal v loňském roce nárůst počtu návštěvníků o 2 % na skoro 3 miliony za rok. Nově byla pro zákazníky otevřena kavárna IKEA café. Ta nabízí sedm druhů kávy, dorty a koláče dle denní nabídky.

Obchodní domy IKEA jsou známé nejen skandinávským designem svého nábytku a bytových doplňků, ale i oddělením švédských specialit a restauracemi, které jsou mezi zákazníky velmi oblíbené. Jen během loňského roku v restauraci brněnského obchodního domu IKEA si pochutnalo na švédských specialitách i oblíbených českých jídlech přes 1 milion zákazníků. 

„V minulém roce nejvíce rostl zájem o kuchyně, venkovní nábytek, produkty z oddělení Dětská IKEA a šetrné a úsporné osvětlení. Zákazníci se také stále více zajímají o chytrá bytová řešení. IKEA je i místem, kde se lidé potkávají, inspirují se, či získávají nápady a tipy pro lepší bydlení i každodenní život. Nasloucháme přáním našich zákazníků, a to nás vedlo k myšlence vytvořit další příjemné místo k setkávání nad dobrou kávou za příznivé ceny“, říká Soňa Knaiflová, ředitelka obchodního domu IKEA Brno.

Nyní mají návštěvníci obchodního domu možnost posedět a občerstvit se nejen v restauraci, ale i v nové kavárně, která kromě kávy nabízí také například kakao pro nejmenší, ovocné poháry, čerstvé dorty dle denní nabídky. „O nabídku jsme zaznamenali velký zájem, jen v prvních dnech od otevření jsme přivítali několik set zákazníků.“ dodává Soňa Knaiflová. Kavárna v únoru nabízí tzv. „Happy hours,“ kdy zákazník dostane za zvýhodněnou cenu teplý nápoj a dort.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: katerina.dousova@pleon-impact.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz