Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

KONFERENCE na téma „Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ“

KONFERENCE na téma „Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ“

9. 2. 2015 - PRAHA - Dne 16. března 2015 od 9.00 hodin se bude konat konference na téma Standardy v rámci stravovacích služeb EU a CZ. Místo konání Hotel Clarion Congress Prague, Praha 9. Pořadatelem konference je společnost HASAP Consulting s.r.o.

PROGRAM KONFERENCE: Aktuální platná legislativa CZ a EU, Mikrobiologie – viry v potravinách – příklady z praxe, Příklady z praxe – využití SVP, systému H.A.C.C.P., firemní standardy – srovnávací příklady provozů (restaurace, nemocnice atd.), Alergeny v potravinách, Komunikace a rozvoj lidských zdrojů – nedílná součást úspěšné firmy.  Pro členy AKC ČR je připravena speciální cena!!

Více informací včetně přihlášky naleznete v odkaze:  http://akc.cz/akce-290/konference-na-tema-standardy-v-ramci-stravovacich-sluzeb-eu-a-cz-zvyhodnena-cena-pro-cleny-akc-cr

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.akc.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz