Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Lešetínský fašank ve Zlíně bude o Maskách domorodých kmenů a domácí zabíjačce

Lešetínský fašank ve Zlíně bude o Maskách domorodých kmenů a domácí zabíjačce

10. 2. 2015 - ZLÍN – Už po šestnácté zažije Zlín oblíbenou akci, Lešetínský fašank. Letos se uskuteční v sobotu 14. února, program začne v 10:00. Jeho tématem budou tentokrát Masky domorodých kmenů.

„Masopustní veselice bude probíhat na ulicích Lešetín I, Lešetín II, a na parkovišti u hotelu Baltaci. Poprvé však bude Fašank probíhat také na ulici Kvítková, v prostoru mezi ulicemi Lešetín I a Lešetín II, který bude dopravně uzavřen. Ulice budou průchozí přes dvůr Hospůdky U Kovárny a v horní části právě přes ulici Kvítkovou,“ řekla Zuzana Baťová za pořádající Občanské sdružení „LešetínZlín“ a Hospůdku U Kovárny.

Každému, kdo se připojí k maškarnímu průvodu v masce, slibují organizátoři dárek či občerstvení. Bude se pochovávat basa, vyhlášena bude nejlepší maska. Na dvou hudebních scénách proběhnou vystoupení folklórních souborů a hudebních skupin, svou účast potvrdili herci zlínského divadla.

Návštěvníky potěší i pravá domácí zabijačka, pro děti bude připraven kolotoč, shlédnout bude možné práci uměleckých kovářů, řezníků a dalších řemeslníků.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz