Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ochutnejte Perly Zlínska na farmářském trhu v Kroměříži

10. 10. 2011 - KROMĚŘÍŽ – Milovníci regionálních potravin pozor! Další šanci na jejich koupi budete mít v Kroměříži, kde se v pátek 14. října uskuteční Podzimní farmářské trhy. Navštívit je bude možné od 8 do 17 hodin na Velkém náměstí.

Ke koupi toho bude opravdu hodně: prodejci z nejbližšího okolí nabídnou masné a uzenářské výrobky, zboží z mléka, výrobky pekařů a cukrářů, med a medovinu, vejce, džemy, luštěninové výrobky, bylinky, květiny, dekorace ze sušiny, produkty zdravé výživy, zahradnické a košíkářské zboží. Tradičně nebudou chybět ani různé druhy občerstvení.
Součástí nadcházejících kroměřížských trhů bude i jedinečná možnost ochutnat potraviny oceněné prestižní značkou Regionální výrobek Zlínského kraje a Perla Zlínska.
Nakupování zpříjemní i kulturní program. Od 15 do 16 hodin se představí taneční soubor Saxiband ze Základní umělecké školy Kroměříž, poté od 16 hodin zatancuje hanácký soubor Ječmínek z Chropyně.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz