Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Nejen řeznický bál nabídne bohaté občerstvení

Nejen řeznický bál nabídne bohaté občerstvení

19. 2. 2015 - VÝCHODNÍ MORAVA – Po celé Východní Moravě se bude tančit. Plesová sezona pokračuje. Nabídka je bohatá už v pátek 20. února. V Domě kultury v Uherském Brodě se uskuteční Ples gymnázia J. A. Komenského, začne v 19:30. Hrát zde budou skupina Kasanova a cimbálová muzika Rozmarýn. V programu vystoupí folklórní soubor Jakub. Vstupenky lze koupit v předprodeji, tel.: 572 633 085.

V Domě kultury v Kroměříži pořádají od 20:00 6. reprezentační ples SŠ –COPT. K tanci a poslechu bude hrát Showband Pavla Březiny Zlín a disco DJ Miroslava Karáska. Připravené bude taneční vystoupení a bohatá tombola.

V Kulturním zařízení ve Valašském Meziříčí budou mít 13. Zámecký ples. Nabídne opět bohatý doprovodný program, tombolu a hvězdného hosta, kterým bude stálice české populární hudby Ilona Csáková.

Pestrá nabídka plesů bude i v sobotu 21. února. Zámek Holešov ožije od 19:30 sedmým ročníkem Plesu 2. Základní školy. Kapely Expo a Rytmix doplní vystoupení mažoretek a další kulturní program. Chybět nebude ani bohatá tombola.

V Redutě v Uherském Hradišti se chystá IX. Kloboukový bál, který začne v 19:30. Hrát zde bude Aventis, bude se volit Král bálu, v bohaté tombole jsou i zážitkové ceny, degustovat se budou vína Zlomek&Vávra.

A konečně na voňavý Kmotrův řeznický bál se půjde do kroměřížského Domu kultury.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz, www.kmotr.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz