Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

JAK VYPADALA ROCKOVÁ NOC S LUCIÍ BÍLOU V BUDDHA-BAR HOTELU PRAGUE?

JAK VYPADALA ROCKOVÁ NOC S LUCIÍ BÍLOU V BUDDHA-BAR HOTELU PRAGUE?

23. 2. 2015 - PRAHA - Ve znamení kůže, motorek Harley Davidson a rocku se nesla party, kterou společnost CPI Hotels uspořádala jako poděkování pro své obchodní partnery.

Tradičním hostem byl farář Zbigniew Czendlik, známý řadou charitativních aktivit. Hlavní hvězdou večera byla zlatá slavice Lucie Bílá, která více než 350 hostům zazpívala své nejznámější hity. Kromě zpěvu obohatila party také o dobročinný rozměr, příchozí si mohli před Valentýnem zakoupit její háčkovaná srdce, jejichž výtěžek poputuje ve prospěch nadace Konto Bariéry. Hudební program stylově pokračoval vystoupením rockové kapely Všichni Svatí, hosty dostávaly do varu „bad girls“ tanečnice. Pro zájemce byla na 3 hotelových patrech připravena škola hry na bicí, návštěvníci si mohli pořídit originální módní doplněk v podobě dočasného nebo trvalého tetování. Nechyběly ani gastronomické speciality z místní kuchyně restaurace Siddharta Café, mezi nejoblíbenější patřily steaky, grilované pochoutky nebo variace mini burgerů s hranolky a degustace různých druhů whiskey a vína.


Pětihvězdičkový butikový Buddha-Bar Hotel Prague byl otevřen v roce 2009 a je prvním hotelem z řetězce Buddha-Bar Hotels & Resorts inspirovaného legendární značkou zážitkových restaurací Buddha-Bar. Nachází se v Jakubské ulici v centru Prahy nedaleko Staroměstského náměstí. Nabízí ubytování ve 35 pokojích a 3 luxusních apartmá. Barvám interiéru vévodí červená a zlatá s akcenty černými a tmavě hnědými akcenty na nábytku a obložení. Hotelový koncept jde za hranice očekávání díky podmanivé atmosféře, vlastnímu značkovému designu, vysoce osobnímu přístupu, špičkové technologii a originální fúzi vytříbených kulinářských chutí ve dvou “eatmosphere” restauracích – Siddharta Café Buddha-Bar. Pro aktivní odpočinek je hotel vybaven Spa Suite s jacuzzi, parní lázní, krbem a oddychovou zónou a masážemi.

Buddha-Bar Hotel Prague stabilně boduje na předních příčkách hodnocení cestovatelských portálů, pohybuje se v první desítce nejlepších hotelů České republiky podle portálu TripAdvisor.com. V minulosti byl zařazen mezi TOP 10 nejromantičtějších hotelů světa v anketě prestižního kanadského magazínu Reader´s Digest.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: Dana.Belusova@cpihotels.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz