Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vítězové MAKRO Mistrovství ČR ve filetování lososů 2011

Vítězové MAKRO Mistrovství ČR ve filetování lososů 2011

10. 10. 2011 - Vítězem 2. ročníku MAKRO Mistrovství ČR ve filetování lososů, který se konal 8. října v Praze, se stal Jan Myšák (České Liptavy u Hradce Králové) a jako hlavní cenu získal zájezd pro dvě osoby do Norska, zahrnující mimo jiné i návštěvu lososí farmy v hodnotě 80 000 Kč.

Druhý a třetí nejlepší byli Radek Kotlán (La Strada v Karlových Varech) a Petr Svoboda (Termál v Karlových Varech). Losos zpracovaný při soutěži byl na místě grilován a nabízen návštěvníkům Mezinárodního dne kuchařů, v rámci kterého se MAKRO Mistrovství ČR ve filetování lososů konalo. Soutěži přihlíželo kolem 9000 návštěvníků.

Pan Jan Myšák, na otázku kde se filetování naučil říká: „První zkušenost s filetováním jsem se měl ve škole. Navíc jsem nedávno absolvoval kurz úpravy ryb v MAKRO. Vlastním řeznictví a několik provozoven, filetovat umím..“ A to také potvrzuje fakt, že získal 97 bodů ze 100, což je fantastický výsledek. U 26 účastníků mistrovství se hodnotilo kvalita filetu bez kosti a kůže (trim E) výtěžnost, čistota pracoviště a čas.

Ořez z filetů lososů byl věnován do ZOO Praha a pochutnali si na nich lední medvědi.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz