Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

EDUKATIVNÍ SERIÁL POMŮŽE NAHLÉDNOUT DO TAJŮ ZAJÍMAVÝCH POVOLÁNÍ

EDUKATIVNÍ SERIÁL POMŮŽE NAHLÉDNOUT DO TAJŮ ZAJÍMAVÝCH POVOLÁNÍ

4. 3. 2015 - PRAHA - Rozhodujete se právě nad výběrem povolání? Jedině v galerii Harfa si můžete nejrůznější z nich vyzkoušet od cukráře a pekaře, přes závodníka a řidiče, až po hrdinné policisty a záchranáře. Které z nich je to pravé pro vás? Začínáme již o víkendu 21. - 22. Března 2015.

Novinkou v programu Galerie Harfa v letošním roce je čtyřdílný seriál, v němž se návštěvníkům obchodního centra představí několik zajímavých povolání. Součástí budou i praktické ukázky, ve kterých si zájemci vyzkouší svůj talent a šikovnost.

Víkend 21. a 22. března 2015 se ponese v duchu tradičních řemesel a bude provoněn nejrůznějšími dobrotami. Galerie Harfa totiž jako první předvede obor pekař / cukrář. Dozvíte se informace ohledně jeho historie a vývoji od počátků až po současné cukrářské umění. Součástí bude rovněž výstava svatebních dortů a ukázka nejnovějších trendů ve zdobení. Nezůstane však jen u teorie. Od opravdových mistrů se například naučíte, jak nejlépe připravovat velikonočního beránka a pro děti jsou připraveny cukrářské a pekařské dílny. Přijďte se inspirovat velikonočními dobrotami a užít si příjemný víkend s celou svojí rodinou.

Červen bude patřit silným strojům a motorům. O víkendu 6. a 7. června 2015 proběhne druhý díl seriálu a fanoušci rychlé jízdy se seznámí s povoláním řidiče / závodníka. Těšit se můžete na soutěže o svezení v luxusních vozech jako je Lamborghini nebo Porsche a také na adrenalinové závody a trenažéry pro všechny věkové skupiny. Exkluzivně zde budou k vidění legendární vozy, které se o týden později představí v bohnickém areálu na megashow LEGENDY.

Edukační seriál „ČÍM BUDU?“ bude v Galerii Harfa probíhat během celého roku 2015. Na podzim se návštěvníkům představí profese policisty a zima bude patřit záchranářům horské služby.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.galerieharfa.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz