4. 3. 2015 - PLZEŇ - Tříčlenné týmy studentů středních gastronomických škol z Plzeňského kraje a Regensburgu budou 19. března 2015 vařit před zraky přísných komisařů i veřejnosti.
Zveme vás na kuchařskou soutěž „Vaříme to slow...“. Kulturní dům Peklo v Plzni (Pobřežní 10) bude domovem této ojedinělé soutěže od 10 do 15 hodin. Své umění vám ukáží i nejlepší tuzemští kuchaři. Jak vaří Národní tým kuchařů ČR vám představí Martin Svatek a Patrik Bečvář. Filip Sajler (kuchař a šéfkuchař z populárního pořadu České televize Kluci v akci) uvaří ze surovin z kraje vynikající jídlo. Samozřejmě ho budete moci ochutnat. Ukáží se i farmáři a výrobci fajnového jídla z Plzeňského kraje – farma Loužná, Angus Farm Soběsuky, sady Nebílovy, Orient Coffee . Sledujte stránky www.varimedobre.eu. Najdete na nich vše podstatné.
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.