Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Další ročník Českého pivního festivalu opět pod hlavičkou Krušovic

Další ročník Českého pivního festivalu opět pod hlavičkou Krušovic

6. 3. 2015 – PRAHA - Krušovice se letos opět staly partnerem Českého pivního festivalu, který se uskuteční v Praze na Letné od 7. do 23. května 2015. Smlouva o partnerství byla uzavřena v těchto dnech.

„Jsme opravdu hrdým partnerem festivalu, kde nabídneme širokou nabídku piv naší národní značky Krušovice. Návštěvníci se mohou také těšit na řadu speciálů, které připravujeme výhradně k této příležitosti,“ konstatovala manažerka značky Krušovice Lenka Kroupová.

Jak uvádějí organizátoři akce, Český pivní festival je místo, kde rozhodně nesmíte chybět! Po sedmnáct dnů trvání návštěvníci ochutnají to nejlepší z produkce českých pivovarů. Festival nabízí úctyhodnou kapacitu 4 000 míst.

Značka Krušovice mimo jiné nabídne piva připravená speciálně pro festival, například za studena chmelené nepasterizované Krušovice 12 a Krušovice 10. Představí se zde také další značky z Královského pivovaru Krušovice, pivovaru Starobrno a pivovaru Velké Březno. O nabídce i dalších zajímavostech, které na festival chystá, bude značka Krušovice průběžně informovat.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: jana.pikardova@heineken.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz