Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Strašidelné bonbony

Strašidelné bonbony

14. 10. 2011 - Podzim je tu a s ním i stále populárnější svátek Halloween. Světový výrobce cukrovinek firma HARIBO při této příležitosti uvádí na trh novinku v podobě HARIBO Happy Hariween-Minis.

Tématické želatinové bonbony s ovocnou příchutí mají tentokrát stylově podobu netopýra, lebky nebo upíra a dokreslují tak strašidelnou atmosféru Halloweenu. HARIBO Happy Hariween-Minis jsou baleny po malých sáčcích, celé balení pak váží dvě stě gramů.

„Halloween se díky otevřenosti lidí vůči multikulturním zvyklostem usadil rovněž v našich zeměpisných šířkách. I podle odbytu v obchodech máme od spotřebitelů zpětnou vazbu, že tématické cukrovinky, navíc v balení minis, se u nich těší velké oblibě,“ uvádí Rostislav Němec, obchodní a marketingový ředitel společnosti HARIBO CZ s.r.o. „Doufáme, že stylovými strašidelnými cukrovinkami potěšíme nejen děti, ale i dospělé. Ti mají díky ekonomickému balení lepší přehled o množství sladkostí, které jejich dítko zkonzumovalo,“ dodává Rostislav Němec.

Želé s ovocnou příchutí Happy Hariween-Minis vychází chuťově z oblíbených Zlatých medvídků HARIBO. Jistě tedy nadchne i jejich příznivce. Při výrobě těchto cukrovinek se používají přírodní barviva a lesklý povrch získávají Happy Hariween-Minis díky včelímu vosku.


Věděli jste, že …
 …Halloween vychází z keltské tradice,
 …svátek připadá na 31. října,
 …zatímco v anglicky mluvících zemích se svátek bujaře oslavuje, tak v evropských zemích má klidnější průběh a probíhá formou tiché vzpomínky na zesnulé. Zde připadají takzvané Dušičky na 2. listopad,
 …typickou barvou Halloweenu je oranžová a černá. V tento svátek se lidé v anglosaských zemích oblékají do pestrobarevných, zpravidla strašidelných, kostýmů a vydlabávají dýně, do kterých umisťují světla?

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz