Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

JAK ZAHÁJIT KARIÉRU TAM, KDE SE ZRODILA LEGENDA? PLZEŇSKÝ PRAZDROJ NABÍZÍ UNIKÁTNÍ STÁŽE

JAK ZAHÁJIT KARIÉRU TAM, KDE SE ZRODILA LEGENDA? PLZEŇSKÝ PRAZDROJ NABÍZÍ UNIKÁTNÍ STÁŽE

6. 3. 2015 - PLZEŇ - Jak správně nabídnout tuzemskému i zahraničnímu zákazníkovi české pivo k jídlu, nebo jak připravit komunikační strategii pro variantu Frisco Night?

I s takovým zadáním se možná budou muset vypořádat zájemci z řad studentů vysokých škol. Plzeňský Prazdroj jako lídr českého pivního trhu připravuje opět po roce možnost unikátních placených stáží. Desetitýdenní zkušenost přinese zájemcům nenahraditelné poznatky přímo z praxe a to jak v centrále společnosti, tak v pivovarech v Plzni, Velkých Popovicích, Nošovicích i Bratislavě. Nejtalentovanější účastníci obdrží nabídku ročního Trainee Programu.

Již po několikáté otevírá Plzeňský prazdroj letní stáže pro studenty 4. a 5. ročníků vysokých škol technických, chemicko-technologických i ekonomických oborů. „Stážisté jsou u nás zodpovědní za realizaci konkrétních projektů, během nichž mají  možnost pravidelných konzultací s managementem firmy a získají tak řadu cenných zkušeností, které jim pomohou nastartovat kariéru v jimi vybraných oborech,“ uvádí k programu Drahomíra Mandíková, ředitelka firemních vztahů a komunikace pro ČR a SR, Plzeňský Prazdroj a Pivovary Topvar. „Těm nejúspěšnějším účastníkům nabídneme zařazení do Trainee Programu a následnou spolupráci na konkrétní pozici uvnitř společnosti,“ dodává.

Zájemci o desetitýdenní stáž se budou muset postavit zajímavé výzvě a převzít zodpovědnost za realizaci konkrétních projektů. „Stážisty bereme jako rovnocennou součást našeho kolektivu a pracovního týmu. Účastní se širších porad a jejich projekty vyhodnocuje přímo top management společnosti včetně generálního ředitele,“ přibližuje Drahomíra Mandíková. „Za poslední roky fungování těchto stáží se z mnohých absolventů stali naši kolegové, kteří v současné době působí i na vyšších pozicích. Zároveň díky úzké spolupráci s naší mateřskou společností SABMiller v oblasti vzdělávání a rozvoje talentů mají zaměstnanci unikátní příležitost získat zkušenosti na mezinárodní úrovni,“ uzavírá.

Jako šťastnou volbu vnímá zpětně svoji stáž v Plzeňském Prazdroji i Michal Škoda, absolvent Fakulty mezinárodních vztahů, obor mezinárodní obchod, specializace marketing na Vysoké škole ekonomické. Michal Škoda absolvoval stáž během studia a následně se na základě výborných výsledků dostal i do Trainee Programu, po jehož úspěšném ukončení působí ve společnosti na pozici specialisty Trade marketingu a je zodpovědný za realizaci promo akcí v oblasti pohostinství i maloobchodu. „Díky stáži i pestrému Trainee Programu jsem poznal chod firmy zevnitř, dozvěděl se mnoho věcí o vaření piva, ale především se setkal s řadou odborníků a s lidmi, se kterými mě práce baví,“ říká k tomu Michal Škoda.

Více naleznete na http://www.prazdroj.cz/cz/o-nas/prilezitost-pro-studenty

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.prazdroj.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz