Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Otevřete grilovací sezonu netradiční pochoutkou

Otevřete grilovací sezonu  netradiční pochoutkou

13. 3. 2015 - Oblíbeným svátkem zábavy a veselí je Filipojakubská noc, která je u nás známější jako Pálení čarodějnic. Tento kdysi magický obřad hrál v lidových tradicích důležitou roli, ale dnes je tento večer spojený především s příjemným posezením mezi přáteli a rodinou.

Tak jako kdysi i dnes má svátek důležité zvyklosti v gastronomii. Na hostině nesmí chybět především sladkosti ale i pečené dobroty. HARIBO Chamallows Barbecue je spojením obojího. Nadýchaná pěnová cukrovinka, které se po krátkém opečení nad ohněm stane delikatesou nejen pro děti.

U mnohých je Filipojakubská noc vnímána jako posel večerů, které můžeme častěji trávit venku. Počasí je k nám laskavější, a tak si okamžiků u ohně nad dobrým jídlem a pitím můžeme užívat častěji. Pěnové cukrovinky HARIBO Chamallows Barbecue a HARIBO Chamallows Speckies s vanilkovou příchutí jsou nejvhodnější k opékání nad ohněm, ale i z jiných bonbónků řady Chamallows lze vykouzlit špízy či jiné gastronomické pochoutky. Fantazii se meze nekladou a děti jistě rády pomohou při přípravě sladkých špízů pro zahradní party či jinou příležitost během celého roku.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: michaela.janouskova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz