Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Ve Zlíně se chystá Námořnický bál

Ve Zlíně se chystá Námořnický bál

20. 3. 2015 - ZLÍN – Parádní tečkou za letošní plesovou může být pátý ročník Námořnického bálu ve Zlíně. Uskuteční se v sobotu 21. března od 19:00 v prostorách klubu Masters of Rock Café. Nabídne i zajímavé občerstvení.

Program bude opravdu bohatý. „Návštěvníci se můžou těšit na salsa show nebo Železného Zekona. K tanci i poslechu zahraje Avion Big Band, cimbálová muzika i DJ Vašek Vymětalík,“ vyjmenoval Lukáš Pupík z pořádající Námořnické unie.Podrobnosti o akci naleznou zájemci na www.namornickaunie.cz nebo na www.facebook.com/namornickaunie

Námořnická unie uspořádala od roku 2004 již více než 150 různých akcí, a to jak sportovních, tak i vzdělávacích a kulturních. „Všechny své aktivity směřuje k naplnění hlavních cílů spolku, a to je popularizace města Zlína, Zlínského kraje a Univerzity Tomáše Bati ve Zlíně,“ řekl Lukáš Pupík.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz, www.namornickaunie.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz