Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Czech Cup Tasters Championship 2015

Czech Cup Tasters Championship 2015

22. 3. 2015 - OLOMOUC - Koncem měsíce března, 28.3.2015, se v Divadle na Šantovce uskuteční Czech Cup Tasters Championship 2015, mistrovství České republiky v testování degustačních schopností pražičů, profesionálních baristů a zapálenců v oblasti kávy. Událost je otevřená pro širokou veřejnost a těšit se můžete na doprovodný program, kde nebude chybět ochutnávka výběrových káv z různých pražíren.

Byli jste už někdy na Cup tastingu?

Cup tasting je napínavou soutěžní kategorií, v níž soutěžící poměřují kvalitu svých chuťových pohárků, protože v předem daném a omezeném časovém limitu vyřazují jeden ze tří vzorků, který je od zbývajících dvou rozdílný, a to nejčastěji na osmi různých stanovištích. Cílem je bezchybné a co možná nejrychlejší rozpoznání nepříslušných šálků.

Kdy se můžete na soutěž podívat?

Mistrovství, na které se můžete přijít podívat, bude probíhat od 10:00 do 19:00 hod. Kromě fandění svým favoritům můžete ochutnávat kávu z několika českých i z jedné zahraniční pražírny. Účast přislíbily například tyto: Coffee Proficiency/Krakow, Original Coffee/Praha, Pražírna Kávy Kikafe/Olomouc a mnoho dalších, kteří se postarají o vaše chuťové buňky, jako např. Vinařství Fabig/Hustopeče, pivovar Chomout nebo gurmetka Adéla Štěpánová se svými dobrotami.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.kavovelisty.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz