Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

STARBUCKS OTEVÍRÁ KAVÁRNU V THE PARK NA CHODOVĚ

STARBUCKS OTEVÍRÁ KAVÁRNU V THE PARK NA CHODOVĚ

2. 4. 2015 - PRAHA – Společnost AmRest Coffee s.r.o., provozovatel kaváren Starbucks na českém trhu, s potěšením oznamuje otevření nové kavárny v byznys lokalitě The Park na pražském Chodově.

Starbucks touto druhou pobočkou posiluje model kaváren typu „office store“, který na českém trhu představil v září loňského roku. Celkově je tato kavárna již 20. pobočkou Starbucks na českém trhu.

„Jsme velice rádi, že se přibližujeme byznys klientele otevíráním kaváren tohoto typu v nových lokalitách. Věřím, že v rámci svých vytížených pracovních dní u nás místní byznys komunita najde oázu klidu a příjemné místo pro setkávání s obchodními partnery či přáteli,“ uvedl Brian Aherne, regionální ředitel provozu Starbucks za Českou republiku a Maďarsko a dodal: „Český trh nabízí v oblasti kávy velký potenciál pro další expanzi, a proto budeme i nadále sledovat vhodné lokality jak v Praze, tak v hlavních regionálních městech České republiky.“

Kavárna je navržena v moderním designu, jenž kombinuje tradiční koncept kaváren s moderní funkčností. Hlavními prvky interiéru jsou dřevo a kůže, díky nimž působí kavárna příjemnou a uvolněnou atmosférou. Významným elementem jsou také skleněné stěny tvořící tři strany celkového prostoru, které propouštějí do interiéru velké množství světla a dodávají prostoru vzdušnost. Jednu ze skleněných stěn zdobí velkoplošná dekorace s vyobrazením deštného pralesa. Kombinace všech prvků kavárny vytváří prostředí, které skvěle doplňuje a vyzdvihuje koncept tzv. třetího místa, tj. místa mezi domovem a prací, kde můžete relaxovat, vychutnávat si svůj oblíbený nápoj či se setkávat s přáteli a obchodními partnery.

Centrálním prvkem kavárny je bar, kolem kterého jsou rozmístěny stolky s pohodlným posezením. Kavárna nabízí celkově 41 míst k sezení uvnitř a dalších 24 na venkovní terase. Otevřena bude od pondělí do pátku vždy od 7:00 – 19:00. Stejně jako ve všech ostatních

kavárnách Starbucks i v této budou mít hosté k dispozici bezplatné wifi připojení. Výběr nápojů a pokrmů bude standardní a odpovídá nabídce v České republice.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.bestcg.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz