Štamgast & Gurmán

RAW FOOD JE IN

RAW FOOD JE IN

13. 4. 2015 - BRNNO - ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČR, pobočka Brno, pořádá vzdělávací seminář na aktuální ožehavé téma RAW FOOD. Jak a proč si s ním začít vám prozradí 22. dubna v Brně.

RAW food znamená živá strava, někdy se také uvádí living foods. Tento pojem znamená, že potrava není tepelně, ale ani nijak chemicky upravována. Všechny produkty jsou zpracovávány při teplotě max 42st. Pouze při takové teplotě zůstávají veškeré vitamíny a živiny tělu 100% prospěšné!


Datum konání: 22. dubna 2015

Místo konání: CESK a.s., Jarní ul.  44i, Brno

Doba konání: 14.00 hodin, předpokládaný konec 17.00 hodin

Přednášející: Miroslav Kopunec, Centrum zdraví Blansko, s.r.o.


Obsah semináře:

  • degustace
  • snídaně šampiónů
  • vápníkové smoothie
  • hlavní jídlo sportovců
  • nesladký desert

Cena semináře: (v ceně je zahrnuto účast na seminář a  občerstvení, certifikát)


ČLEN AKC ČR -                                  1.500,-Kč včetně 21% DPH

ČLEN JUNIOR KLUBU  AKC ČR       750,- Kč včetně 21% DPH

NEČLEN -                                             3.000,- Kč včetně 21% DPH

Počet míst je omezen !!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je  15.dubna 2015. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři.  Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.

Více informací a on-line přihláška k dispozici na webových stránkách AKC ČR -  http://akc.cz/seminar-314/seminar-raw-food

Partner semináře: CESK a.s. http://www.cesk.cz/
Mediální partner: Štamgast & Gurmán http://stamgastagurman.cz/

 

FOTO: www.flickr.com

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.akc.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz