13. 4. 2015 - BRNNO - ASOCIACE KUCHAŘŮ A CUKRÁŘŮ ČR, pobočka Brno, pořádá vzdělávací seminář na aktuální ožehavé téma RAW FOOD. Jak a proč si s ním začít vám prozradí 22. dubna v Brně.
RAW food znamená živá strava, někdy se také uvádí living foods. Tento pojem znamená, že potrava není tepelně, ale ani nijak chemicky upravována. Všechny produkty jsou zpracovávány při teplotě max 42st. Pouze při takové teplotě zůstávají veškeré vitamíny a živiny tělu 100% prospěšné!
Datum konání: 22. dubna 2015
Místo konání: CESK a.s., Jarní ul. 44i, Brno
Doba konání: 14.00 hodin, předpokládaný konec 17.00 hodin
Přednášející: Miroslav Kopunec, Centrum zdraví Blansko, s.r.o.
Obsah semináře:
Cena semináře: (v ceně je zahrnuto účast na seminář a občerstvení, certifikát)
ČLEN AKC ČR - 1.500,-Kč včetně 21% DPH
ČLEN JUNIOR KLUBU AKC ČR 750,- Kč včetně 21% DPH
NEČLEN - 3.000,- Kč včetně 21% DPH
Počet míst je omezen !!!!! Uzávěrka zaslání přihlášek je 15.dubna 2015. Na základě zaslané závazné přihlášky bude vystavena faktura a zaslána e-mailem. Originál bude předán na semináři. Poplatek za seminář musí být uhrazen nejpozději týden před konáním semináře.
Více informací a on-line přihláška k dispozici na webových stránkách AKC ČR - http://akc.cz/seminar-314/seminar-raw-food
Partner semináře: CESK a.s. http://www.cesk.cz/
Mediální partner: Štamgast & Gurmán http://stamgastagurman.cz/
FOTO: www.flickr.com
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.