Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Čarodějnice mají sraz i na Lukově

Čarodějnice mají sraz i na Lukově

23. 4. 2015 - LUKOV – Na hradě Lukově na Zlínsku se budou v sobotu 25. dubna pálit „čarodějnice“. Tradiční akce začne ve 20:00.

Pálení čarodějnic patří dlouhodobě mezi velmi oblíbené akce, které se na hradě pořádají. „Také letošní program je velice zajímavý a všechny na něj srdečně zveme,“ vzkázal Jiří Holík, předseda spolupořádajícího Spolku přátel hradu Lukova.

V programu vystoupí skupina historického šermu Solutus a ohňová skupina Boca Fuego. Vstupné stojí pro dospělé 60 Kč, pro děti od 6 do 14 let 40 Kč. „Ty, které přijdou v kostýmu čarodějnice, budou mít vstup zdarma,“ upřesnil Jiří Holík.

Na akci bude možné zakoupit upomínkové předměty a občerstvení. Pořadatelé vzkazují, že je vhodné vzít si s sebou baterku a dobré boty. Psi mají vstup do hradu zakázán.

Pálení čarodějnic na Lukově – program:

20:00 – Vystoupení skupiny Solutus

20:30 – soutěže pro děti, soutěž o nejlepší masku čarodějnice

21:15 – Ohňová show

Představení se uskuteční jen za příznivého počasí. Změna programu vyhrazena.

I mimo tuto akci je Lukov zajímavým tipem na výlet.  Do Lukova vede cyklostezka z Otrokovic přes Zlín, Kostelec a ZOO Zlín-Lešná. Na vlastní hrad pak dvě značené turistické trasy, ta červená již od ZOO Zlín, pro kola (horská, trekkingová) je příjezd po kamenité lesní cestě.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz