Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

15. ročník barmanské soutěže INTERNATIONAL RUDOLF JELÍNEK CUP

15. ročník barmanské soutěže INTERNATIONAL RUDOLF JELÍNEK CUP

24. 4. 2015 - VIZOVICE - Soutěž profesionálních barmanů, kde si mohou vyzkoušet své umění v míchání koktejlů z ovocných destilátů špičky z oboru, letos přináší řadu změn – tou největší je změna pravidel soutěže, v souladu s moderním trendem posledních let.

Soutěžícím je ponechána volnost v projevu – kromě časového limitu nejsou stanovena téměř žádná pravidla – záleží na intuici a kreativitě, s jakou připraví chutný, inovativní a přitom jednoduchý drink. Důležitým momentem v hodnocení je také schopnost svůj drink vhodně komentovat a obhájit.

Pořadatelem soutěže je nově Česká barmanská asociace ve spolupráci s firmou RUDOLF JELÍNEK a.s., partnerem akce je tradičně Slovenská barmanská asociace. Výherce čeká kromě trofeje a dárků také zajímavé Prize Money a výsledky se započítávají do hodnocení Barmana roku.

Zváni jsou barmani nejen z České nebo Slovenské republiky, ale zástupci dalších 10 států Evropy – soutěž má ambici stát se do několika let Mistrovstvím světa v míchání koktejlů z ovocných destilátů.

Kromě soutěže se můžou všichni účastníci těšit na doprovodný program – samozřejmostí je prohlídka areálu s odborným výkladem, na akci bude možno získat certifikát potvrzující znalost destilátů nebo ochutnat výběr toho nejlepšího z vizovických sadů a regionální speciality.

Kdo přijede, určitě si s sebou odveze kousek Moravy – pokud rovnou nevyhraje cennou trofej…

Více informací najdete na: www.cbanet.cz a www.rjelinek.cz, www.rjcup.com.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: jureckova@rjelinek.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz