Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hromadné pálení čarodějnic na Východní Moravě

Hromadné pálení čarodějnic na Východní Moravě

28. 4. 2015 - ZLÍNSKO - Ve čtvrtek 30. dubna se budou od 15:30 v areálu základní školy ve Zlíně-Štípě pálit čarodějnice. Program nabídne soutěže, hry, vystoupení mladých hasičů, dílničky, šerm nebo ohňovou šou. Zajištěno bude i bohaté občerstvení, pořadatelé slibují klobásky a dokonce guláš!

Pálení čarodějnic se chystá ve čtvrtek také v Rekreačním areálu Kamínka Roštín na Kroměřížsku, zde program začne v 16:00. Pro děti bude připravené malování na obličej, dostanou zdarma buřt, kdo přijde v kostýmu čaroděje a čarodějky se může těšit na diplom a dáreček. Dospělí se mohou těšit na opékání selete a ochutnávku netradičních destilátů. Od 18:00 začne Country muzika.

Reji čarodějnic bude patřit ve čtvrtek hřiště u Sokolovny v Bystřici pod Hostýnem. Sraz všech malých i velkých účastníků je v 16:15 hodin na Masarykově náměstí. Průvod vyjde v 16:30 hodin na hřiště u Sokolovny. Do průvodu bude dobré vzít si všechny náležitosti, které k čarodějnictví patří - píšťalky, bubínky, hrnce, vařečky, paličky, kouzelné knihy, košťata. Od 16:45 hodin bude připraven na hřišti program- zábava, soutěže, hry, občerstvení, táborák. V 19:00 hodin začne zábava v sokolské klubovně.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz