Štamgast & Gurmán

Salát do skleničky

Autor receptu
Jana Pavlová

Recept pro vás uvařil
no name

(na fotografii vlevo)

Počet porcí:
4 porce

Suroviny potřebné na přípravu
1 balení Bonduelle Mini Kukučice (106 ml)

1 balení Bonduelle Mini Cizrny (106 ml)

Cherry rajčátka

3-4 polévkové lžíce předvařeného kuskusu

1 konzerva tuňáka (kousky tuňáka v oleji)

Čerstvá petrželka nebo máta

Na zálivku:

1 lžíce olivového oleje

Ocet balsamico

Sůl

Pepř

Citronová šťáva
 

Postup
1. Připravíme si skleničku s uzávěrem. 2. Nejprve připravíme ve skleničce zálivku – smícháme olivový olej, trochu balsamica, sůl, pepř a dle chuti také citronovou šťávu. 3. Do skleničky poté postupně navrstvíme cherry rajčata, kukuřici, kuskus, cizrnu, tuňáka a petrželku nebo mátu.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz