6. 5. 2015 - PRAHA - Další aktuální a zajímavý seminář připravila Asociace kuchařů a cukrářů České republiky na 19. květen.
„ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII“
Datum konání: 19. května 2015 od 10.00 hodin cca do 16.00 hodin
Místo konání: Střední škola hotelnictví a gastronomie SCMSD Praha s.r.o., Slavětínská 82, Praha 9 – Klánovice, učebna Gastrostudia
Program:
- Zelenina, ovoce, bylinky,
- Čerstvá vs. mražená,
- Příprava jídel ze zeleniny a degustace.
Přihlásit se můžete online : http://akc.cz/seminar-317/seminar-zelenina-ovoce-a-bylinky-pro-moderni-gastronomii-praha
Uzávěrka přihlášek 10.5.215. Počet míst je omezen. Tak neváhejte a přihlaste se !!!!
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.