Štamgast & Gurmán

Seminář ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII

Seminář ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII

6. 5. 2015 - PRAHA - Další aktuální a zajímavý seminář připravila Asociace kuchařů a cukrářů České republiky na 19. květen.

„ZELENINA, OVOCE A BYLINKY PRO MODERNÍ GASTRONOMII“

Datum konání: 19. května 2015 od 10.00 hodin cca do 16.00 hodin

Místo konání:      Střední škola hotelnictví a gastronomie SCMSD Praha s.r.o., Slavětínská 82, Praha 9 – Klánovice, učebna Gastrostudia

Program:

-        Zelenina, ovoce, bylinky,

-        Čerstvá  vs. mražená,

-        Příprava jídel ze zeleniny a degustace.

 

Přihlásit se můžete online :     http://akc.cz/seminar-317/seminar-zelenina-ovoce-a-bylinky-pro-moderni-gastronomii-praha

Uzávěrka přihlášek 10.5.215. Počet míst je omezen. Tak neváhejte a přihlaste se !!!!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.akc.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz