Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Stock Plzeň - Božkov, růst tržního podílu i novinka na trhu

Stock Plzeň - Božkov, růst tržního podílu i novinka na trhu

28. 10. 2011 - Rumový Božkov Tuzemský, hořký Fernet Stock, nápaditý Fernet Stock Citrus, zelenou Božkov Peprmint a jemnou Božkov Vodku není potřeba představovat. Jedná se o pět TOP nápojů z produktového portfolia Stock Plzeň-Božkov, které se drží na špici prodejů v gastronomickém segmentu.

Čtyři z nich navíc získaly ocenění kvality KLASA, přičemž nejstarší receptura na lahodný nápoj specifické hořké chuti pochází z roku 1927. Řeč je samozřejmě o Fernetu Stock. Všechny zmiňované nápoje je možné vychutnat nejen samostatně, ale i v podobě studených či teplých drinků. Božkov Tuzemský nachází uplatnění i při přípravě tradičního vánočního cukroví jako jsou vosí hnízda nebo perníčky. Absolutní novinka Fernet Stock Z Generation s příchutí manga a zázvoru má předpoklad zaujmout všechny, pro něž je klasika příliš hořká.

„Stock Plzeň-Božkov zaznamenal posilování tuzemských značek i na vlastním tržním podílu, který v pololetí roku 2011 dosáhl 42 %, což je nejvyšší hodnota v historii firmy. V červnu 2011 se tržní podíl v maloobchodě vyšplhal na 40,5 % a v gastronomii překonal hranici 46 %. Produktový úspěch vydatně podporuje i značka kvality KLASA, která oceňuje výjimečné a kvalitní produkty. Ze čtyřiceti námi vyráběných produktů získalo osm z nich toto ocenění a máme v úmyslu do budoucna se ucházet o další,“ říká Tomáš Tarcala, marketingový ředitel Stocku Plzeň. „Fernet Stock Z Generation vzniká kombinací čtrnácti utajovaných bylin se šťávou manga a zázvoru. Neobvyklé spojení dodává nápoji zcela novou dimenzi chuti. Oslovujeme tak mladší generaci okolo třiceti let, která vítá tento sladší podtón klasické hořké chuti Fernet Stock,“ dodává Tomáš Tarcala.

Fernet Stock Z Generation je na trhu k dostání v litrových i půllitrových lahvích. Charakter produktu podtrhuje výrazný a efektní design černo-oranžových etiket a uzávěrů, jimž vévodí velké písmeno Z. Nápoj nejlépe chutná vychlazený na ledu nebo v míchaném drinku s colou či spritem.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz