Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Delikátní zmrzlina od Icelandu přímo v kokosové skořápce

Delikátní zmrzlina od Icelandu přímo v kokosové skořápce

26. 5. 2015 - Odhalte svým smyslům novou dimenzi chutí. Dopřejte si jedinečné letní osvěžení v podobě lahodné zmrzliny Delights od společnosti Iceland. Vybírat můžete ze dvou vynikajících příchutí citron a kokos, obě zmrzliny jsou v unikátním obalu.

Léto je v plném proudu, paprsky pálí a vaše tělo i mysl volají po jediném. Po rychlém osvěžení! Nová zmrzlina Iceland Delights je v takovém případě skvělou volbou. Zjistěte, která příchuť u vás doma vyhraje. Bude to citron nebo kokos?

Pod názvem Iceland Lemon Sorbet Delights naleznete okamžité zchlazení v podobě výrazného ovocného sorbetu servírovaného přímo v citronové kůře. Vaše chuťové pohárky zažijí chladivé citronové osvěžení.

Smyslný kokos zahalí váš jazyk do harmonie exotických chutí. Kromě zaručeného osvěžení, vám tato božská příchuť dodá pocit, že jste se ocitli v tropickém ráji a fakt, že Iceland Coconut Delights budete jíst přímo z kokosového ořechu, tento dojem ještě umocní.

Hoďte alespoň na chvíli každodenní starosti za hlavu a užijte si letní osvěžení. Lahodné zmrzliny Delights nemusí však těšit jen vás. S úspěchem jimi můžete pohostit i nečekanou návštěvu. Krabičku této pochoutky se zkrátka vyplatí mít vždy při ruce.



Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: lucie.pilousek@neopublic.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz