Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Mikulášská nadílka – pekelně dobrá, andělsky jemná

Mikulášská nadílka – pekelně dobrá, andělsky jemná

3. 11. 2011 - Podvečer, kdy chodí čert a Mikuláš, je napínavý a dobrodružný především pro děti. Česká značka paštik Pâté du Chef ale myslí v tento den i na dospělé. Pro ty připravila speciální Duopack s mikulášskými motivy.

Ten obsahuje dvě stogramové paštiky, a to bruselskou paštiku s brusinkami a paštiku z kachních jater s černým pepřem. Navíc jako dárek pro zákazníky přidala značka Pâté du Chef nožík na krájení paštik a sýrů. Mikulášský Duopack poslouží jako milá nadílka pro naše blízké.

„Duopacky si získaly mezi zákazníky velikou oblibu, a proto se je snažíme přizpůsobit různým tématickým obdobím, jako jsou Vánoce, Velikonoce, Halloween či právě očekávaný Mikuláš,“ říká Tereza Nováková, brand manager pro značku Pâté du Chef. Mikulášská variace Duopacku předchází vánočním variacím a novinkám. Obsahuje zákazníky nejoblíbenější bruselskou paštiku s brusinkami a paštiku z kachních jater s černým pepřem,“ dodává Tereza Nováková.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz