Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

4. ročník cukrářské soutěže Svatební dort roku odstartoval

4. ročník cukrářské soutěže Svatební dort roku odstartoval

2. 6. 2015 - PRAHA - Zajímáte se o pečení či o sladkosti všeobecně? Přihlaste se do jedné či více kategorií soutěže Svatební dort roku, která si pro vás připravila několik sladkých disciplín a tento rok nově i jednu kategorii, do které mají přístup pouze amatéři.

Titul Cukrářského objevu roku ve stejnojmenné kategorii získá cukrářský nadšenec, který v očích poroty nejlépe zvládne téma "zimní svatební dort". Vítěz získá týdenní stáž u nejlepšího českého cukráře, Lukáše Skály a další ceny.

Všechny soutěžní kategorie, jejich pravidla a informace naleznete na www.svatebnidortroku.cz.
Pokud jste pouze obdivovateli sladkého řemesla, těšíme se na vás na finále soutěže 10.ledna 2016 v Clarion Congress Hotel Prague, kde na vás čekají zajímavé workshopy a kurzy, soutěžní exponáty, originální stánky a další bohatý program. Vstupenky bude možno zakoupit za zvýhodněnou cenu přímo na stránkách soutěže od 1.7.2015.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: sona@svatebnidortroku.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz