Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ZAHAJTE GRILOVACÍ SEZÓNU NA HARFĚ!

ZAHAJTE GRILOVACÍ SEZÓNU NA HARFĚ!

9. 6. 2015 - PRAHA - Léto je tu a s ním i večery strávené oblíbeným grilováním. Přijďte načerpat 13. a 14. června 2015 inspiraci na střechu Galerie Harfa, kde se bude konat WARM UP BURGERFEST.

K vynikajícímu jídlu vám zahrají rockové kapely a budete si moci také prohlédnout i motocykly Harley Davidson či vybrané kousky vozů značky Jeep. Přijďte ochutnat prvotřídní burgery a užít si skvělou atmosféru.

Americký burger, jídlo, které má na celém světě i u nás mnoho milovníků. Každý z nich však ví, že udělat poctivý a dobrý burger není jen tak. O víkendu 13. a 14. června se v Galerii Harfa sejdou vybrané podniky, se kterými budete moci grilovat rovnou v oblacích. Burger ochutnáte například od Sweet 60´s, Kaiser Franz či Tom´s Burger.

Kromě stánků s jídlem vás čeká také bohatý doprovodný program. Zážitek z jídla vám pak umocní živá rocková a rock'n'rollová hudba. Kromě toho si budete moci vyzkoušet tradiční americký sport roller derby v podání slečen z Hard Breaking Dolls. Pro dámy je připravena módní přehlídka z dílny Retro Jeans a pánové se mohou těšit na vychlazené pivo. Pro vaše ratolesti bude na místě dětský koutek. Přijďte nasát atmosféru léta na střechu Galerie Harfa!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: katerina.smolikova@onyxgroup.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz