Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Kurz grilování s LotusGrill

Kurz grilování s LotusGrill

23. 6. 2015 - Přijďte si ve středu 1. července od 10 hod vyzkoušet LotusGrill indoor grilovací kurz, který nově připravila škola vaření Chefparade. Vyzkoušíte si výrobu pravé domácí salsicci, zjistíte, jak správně ogrilovat italskou tagliatu nebo ananas. Kurz indoor grilování povede šéfkuchař školy vaření Chefparade Radek Jakubec.

Grilovat se bude na bezkouřových grilech na dřevěné uhlí LotusGrill které jsou připraveny ke grilování během 2-3 minut a spotřebují jen 150 g uhlí na 1 hodinu grilování. Grilovat s ním tak můžete i na balkoně nebo v parku, aniž byste obtěžovali okolí kouřem. Bezkouřové grily LotusGrill nově můžete zakoupit v Chefshopu. A protože 1. července už jsou prázdniny, přiveďte si na kurz klidně i vaše děti, o které se vám během kurzu vaření rádi postaráme.


Takže ještě rekapitulace:


CO? LotusGrill indoor grilovací kurz.

KDE? Ve škole vaření Chefparade (Husitská 56, Praha 3).

KDY? Středa, 1. července od 10 hodin.


Vaší účast, a také případnou účast vašich dětí, nám prosím potvrďte emailem na adresu ondra@prkluk.cz nejpozději do pátku 26. června.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: ondra@prkluk.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz