Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Berentzen nově s GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries

Berentzen nově s GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries

26. 6. 2015 - ÚSTÍ NAD LABEM - Jedna z nejvýznamnějších likérek u nás, společnost GRANETTE & STAROREŽNÁ Distilleries, se stala oficiálně výhradním distributorem produktů německé společnosti Berentzen Gruppe na českém a slovenském trhu. Německý výrobce tak po třech letech změnil distributora.

Klíčovými značkami Berentzen Gruppe na našem trhu jsou Berentzen, Puschkin a Polar Limes. Berentzen se svou ovocnou a krémovou řadou likérů na bázi kvalitní tradiční německé pálenky, vodka Puschkin a její ochucené varianty a ovocem nabitý Polar Limes. Dále sem patří bourbony Medley’s, Tequila Arriba, bílý rum Caribica, “peprmintka” Burian, Ouzo Helenas a další.

Vhodné doplnění portfolia vlastních výrobků je podle obchodního a marketingového ředitele Ing. Vladimíra Vavřicha důležitým strategickým krokem. „Chceme našim zákazníkům nabízet vedle našeho tradičního sortimentu i produkty světových výrobců lihovin. Dovážíme na náš trh nápoje značky GARRONE, stejně tak skotskou whisky OLD SMUGLER či jamajský rum Appleton od společnosti CAMPARI. Posilujeme tak neustále naši pozici na trhu ve všech prodejních kanálech,“ říká Vladimír Vavřich.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: maxapet@seznam.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz