Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

TRIO chutí na gril

TRIO chutí na gril

2. 7. 2015 - Během grilovací sezóny roste poptávka nejen po vhodném masu, ale také po různých uzeninách. Pokud si je občas rádi dopřejete, nechte se zlákat lehkými kuřecími klobáskami od Drůbežářského závodu Klatovy.

„TRIO klobásky bez E“ nebo „Bylinkové klobásky bez E“ Vás zaujmou nejen chutí, ale hlavně absencí lepku a přidaných chemických látek – éček. U všech těchto výrobků jsou syntetická aditiva nahrazena látkami přírodního původu: stabilizátory přírodní amarantovou moukou, konzervanty výtažkem z třešně Acerola a namísto látek zvýrazňujících chuť a vůni jsou kvasničné extrakty. Všechny výrobky včetně surovin jsou ryze českého původu.

Tip na domácí hořčici:

Na přípravu potřebujete 350 g bílých a černých rozdrcených hořčičných semínek, 2 dcl vinného octa, 50 g soli, 130 g cukru. Ocet nechte svařit a vychladit. Rozdrcená semínka smíchejte s cukrem, solí a s částí vychladlého octa. Míchejte nebo mixujte tak dlouho, dokud se nevytvoří hladká pasta. Tu dejte na 2 hodiny do lednice a nakonec přimíchejte zbytek octa tak, aby hořčice měla tu správnou konzistenci.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: michaela.tomkova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz