Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Hrad Lukov umožní setkání se strašidly

Hrad Lukov umožní setkání se strašidly

6. 7. 2015 - LUKOV – Na seznámení se strašidly zve zřícenina hradu Lukova nedaleko Zlína. Strašidelná prohlídka se chystá na sobotu 11. července. První návštěvníci vyrazí na trasu v 17:00.

Strašidelné prohlídky jsou oblíbenou akcí na tomto hradě. Letos budou v programu vystupovat skupina Boca Fuego a Kroužek divadelních ochotníků Hvozdná. Prohlídky budou probíhat ve dvacetiminutových intervalech. Vstupenky je možné si rezervovat na www.hradlukov.cz, omezený počet bude v prodeji i na místě. „Doporučujeme obout dobré body a vzít s sebou baterku,“ vzkázal Jiří Holík ze Spolku přátel hradu Lukova.
Dospělý zaplatí za vstupné 60 Kč, dítě ve věku od 6 do 14 let 40 Kč. „Za vysvědčení se samými jedničkami bude vstup zdarma,“ doplnil Jiří Holík.  Na akci bude možné zakoupit občerstvení a upomínkové předměty. Psům nebude povolen vstup do areálu.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz