Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

ELLE Beauty Lounge do Karlových Varů letos přivezl i restuauraci Sasazu

ELLE Beauty Lounge do Karlových Varů letos přivezl i restuauraci Sasazu

20. 7. 2015 - PRAHA - ELLE Beauty Lounge, projekt vydavatelství Burda Praha, otevřel během jubilejního, 50. ročníku Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary, konaného ve dnech 3. - 11. července 2015, své dveře v hotelu Quisisana Palace už potřetí.

Něco zůstalo při starém, ale mnohé bylo letos jinak. Letošní ELLE Beauty Lounge neměl ve srovnání s rokem 2014 oficiální tvář jednu, ale hned tři - talentované, úspěšné a krásné herečky Vicu Kerekes, Jenovéfu Bokovou a Annu Linhartovou.

Filmové hvězdy, jiné celebrity a osobnosti známé z veřejného života byly opět zvány do ELLE Beauty Lounge, buď osobně, telefonicky, nebo formou elektronické pozvánky, a opět jim byl poskytován servis kosmetické a vlasové péče, o který se letos staraly týmy značky Guerlain, resp. kadeřnického salonu Toni&Guy. Vybraným celebritám pak byly na nejdůležitější festivalové příležitosti půjčovány i diamantové šperky.

V ELLE Beauty Lounge ani letos nechybělo občerstvení. Po celou dobu bylo hostům servírováno šampaňské, káva, voda, míchané alkoholické i nealkoholické koktejly, čokoláda a čerstvé kanapky. Naprostou novinkou pak byl pop-up oblíbené pražské restaurace SaSaZu s asijskou kuchyní v přízemí hotelu Quisisana Palace, kde bylo téměř neustále plně obsazeno a kam mohl přijít kdokoli, tedy nejen pozvaní do ELLE Beauty Lounge.

ELLE Beauty Lounge opět navštívili ti nejvzácnějšího hosté karlovarského festivalu – za všechny jmenujme jeho prezidenta Jiřího Bartošku a výkonného ředitele Kryštofa Muchu s manželkami, herečky Aňu Geislerovou, Jitku Schneiderovou, Ivanu Chýlkovou, Hanu Vagnerovou, Janu Plodkovou, Táňu Pauhofovou, herce Matěje a Kryštofa Hádkovy, Stanislava Majera nebo hudebníky Dana Bártu a Terezu Černochovou. Tým ELLE Beauty Lounge na červený koberec připravil i Richarda Gera, Jamieho Dornana, Harveyho Keitela s manželkou a Jenu Malone. To nejzajímavější a nejzábavnější z letošního ELLE Beauty Lounge najdete na ellebeautylounge.cz. Letošní ELLE Beauty Lounge – to byly čtyři hotelová patra plná krásy, luxusu, festivalového víru, ale především zábavy pro všechny pozvané.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.ellebeautylounge.cz, lucie.biundo@burda.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz