Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

STARÝ DOBRÝ WESTERN NA BYSTŘIČCE

STARÝ DOBRÝ WESTERN NA BYSTŘIČCE

29. 7. 2015 - VSETÍN - 17. ročník oblíbeného festivalu STARÝ DOBRÝ WESTERN se uskuteční první víkend (pátek a sobotu) v srpnu – tedy 7. a 8. srpna 2015 na tradičním místě - Bystřičce - přehradě u Vsetína. Pořadatelem je Country kapela Gympleři Vsetín, z.s.

Během uplynulých ročníků festival STARÝ DOBRÝ WESTERN překonal očekávání pořadatelů i diváků a pozvedl se mezi nejlepší a největší festivaly tohoto zaměření v České republice. Další ročník této snad jediné přehlídky zaměřené na country a bluegrassovou hudbu, s přesahem k folku a trampské hudbě, si klade za cíl opět potěšit všechny příznivce těchto žánrů.

V průběhu dvou dnů si můžete na dvou hudebních scénách vychutnat na 30 kvalitních amatérských, poloprofesionálních i profesionálních hudebních seskupení z České a Slovenské republiky. Program letošního ročníku nabízí opět hodnotnou produkci na dvou hudebních scénách, v průběhu sobotního odpoledne předání ocenění Association for Main Scene of Country Music za životní přínos country hudbě a nebude chybět spousta doprovodného programu ve stylu country & western s mnoha dalšími překvapeními.

Stejně jako předcházející ročníky, bude i ten letošní plný kvalitní hudby, milých lidí a nezapomenutelných zážitků.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.starydobrywestern.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz