Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

BAROVÝ EXPERT JIŘÍ GEORGE NĚMEC Z KARLOVARSKÉ BECHEROVKY PATŘÍ K 4 NEJLEPŠÍM BRAND AMBASADORŮM NA SVĚTĚ

BAROVÝ EXPERT JIŘÍ GEORGE NĚMEC  Z KARLOVARSKÉ BECHEROVKY PATŘÍ K  4 NEJLEPŠÍM BRAND AMBASADORŮM NA SVĚTĚ

30. 7. 2015 - PRAHA - Od roku 2007 se v New Orleans schází každý rok stovka mezinárodních odborníků, aby v rámci nejrespektovanější soutěže Tales of the Cocktail rozhodla o nejlepších barech, restauracích či hotelech, ale také barmanech a brand ambasadorech.

A právě své umístění v elitní čtyřce světových ambasadorů vybojoval Jiří George Němec, globální ambasador značky Becherovka Original. Barový expert Jiří George Němec je prvním Čechem, který se probojoval do finále Tales of the Cocktail. Letošní úspěch v této prestižní soutěži navazuje na vlnu úspěchů českých barmanů ve světě, která trvá již několik let. V letošním ročníku byl český či slovenský bar nebo barman nominován v každé z kategorií, což je jedinečný úspěch naší barové scény.

„Už od prvního ročníku jsem pokaždé svědkem velkého posunu. Každý rok je práce porotců čím dál tím těžší a ani tento ročník nebyl výjimkou,“ říká Simon Ford, předseda Spirited Awards. Letos se v soutěži utkaly dva tisíce kandidátů ve 24 kategoriích. „Na svou práci jsem nesmírně hrdý. Pokud jsem se někdy měl stát součástí světa ambasadorů, určitě to musela být značka s bohatou historií. Rok 1807 na láhvi Becherovky v tomto případě mluví sám za sebe. Ocitnout se mezi čtyřmi nejlepšími ambasadory pro mě znamená úžasnou poctu,“ říká oceněný Jiří George Němec.

Nejrůznější významná ocenění však sbírá už několik let. Jedno z nejprestižnějších je Australský barman roku, které obdržel v roce 2004. O tři roky později pak podle magazínu Bartender vytvořil nejlepší koktejlový lístek v Austrálii, a to pro Lincoln bar v Sydney.

„Jako Čech milující bohémský barový život cítím velkou hrdost, že jsem součástí nové kapitoly v životě karlovarské Becherovky. S nadšením zasvěcuji přátele z celého světa do jejího tajemství a představuji jim tak značku likéru, který reprezentuje naši vlast více než cokoliv jiného,“ říká o sobě Jiří George Němec, který pravidelně zasedá v porotách mezinárodních barových soutěží. „I přes oblibu cizích zemí se vždy rád vracím domů a také k jednomu z nejstarších bylinných likérů na světě – k Becherovce Original, na které obdivuji její tradici, nezávislost, historii a čistě přírodní složení.“


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: lukas.jungbauer@pleon-impact.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz