Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

FOR GASTRO & HOTEL 2015: největší tuzemský veletrh gastronomie a hotelnictví

FOR GASTRO & HOTEL 2015: největší tuzemský veletrh gastronomie a hotelnictví

12. 8. 2015 - PRAHA - Začátkem října proběhne již 5. ročník mezinárodního veletrhu gastronomie a hotelnictví FOR GASTRO & HOTEL. Veletrh je určen především pro profesionály, kuchaře a odborníky z gastronomie a hotelnictví, na své si však přijdou i gurmáni z řad laické veřejnosti.

I letos je připraven atraktivní doprovodný program, kterému bude vévodit semifinále mezinárodní soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE a konference na téma Elektronická evidence tržeb – EET. Návštěvníci se v premiéře mohou těšit na speciální sekci věnovanou potravinám a ingrediencím nejen od českých, ale i světových výrobců.

Zájem o obor gastronomie rok od roku roste. Důkazem toho je dvojnásobná velikost veletrhu FOR GASTRO & HOTEL oproti roku předešlému. Prezentace oborových firem obsadí přes 8000 m2 výstavního areálu PVA EXPO PRAHA. Chybět nebude ani divácky atraktivní program včetně dvou nejprestižnějších soutěží oboru gastronomie: semifinále mezinárodní soutěže GLOBAL CHEFS CHALLENGE, které se koná za podpory Světové asociace kuchařů a cukrářů a soutěž KUCHAŘ ROKU 2015/2016, kterou organizuje Asociace kuchařů a cukrářů ČR. Návštěvníkům se též představí komponovaný program České barmanské asociace a festival kulinářských specialit s přehlídkou nových trendů a inovací v gastronomii GASTRO TOUR od agentury T&M CREATIVE specializované na oblast HORECA.

Konference Elektronická evidence tržeb

Chceme vyšší daně nebo spravedlivý a efektivní výběr těch stávajících? Právě tato otázka bude hlavním tématem konference Elektronická evidence tržeb, kterou první den veletrhu pořádá Ministerstvo financí. Vystoupí na ní 1. místopředseda vlády a ministr financí Andrej Babiš a náměstkyně ministra financí pro oblast daní a cel Simona Hornochová. Konference představí zejména aktuální stav připravovaného Zákona o evidenci tržeb či přínosy a náklady

pro podnikatele v oblasti gastronomie a hotelnictví. Konference Ministerstva financí a další doprovodný program bude představen v novém Kongresovém sále areálu PVA EXPO PRAHA s kapacitou 650 míst k sezení. Registrace na doprovodné programy veletrhu bude možná prostřednictvím www.for-gastro.cz v sekci Doprovodný program již od 1. srpna 2015.

Veletrh FOR GASTRO & HOTEL se uskuteční od 1. do 4. října 2015 v areálu PVA EXPO PRAHA v Letňanech. Současně proběhne největší podzimní veletrh nábytku, interiérů a designu FOR INTERIOR a veletrh dekorací, bytových doplňků a dárků FOR DECOR & PRESENT.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: machkova@abf.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz