Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Říjen bude opět vonět kávou

Říjen bude opět vonět kávou

20. 8. 2015 - První říjen je Mezinárodním dnem kávy. Milí kavárníci, oslavte tento svátek stylově a připojte se ke kávovému veselí s festivalem Týden kávy! Registrace kaváren se však krátí, staňte se včas jeho součástí!

Týden kávy - festival všech milovníků kávy otevírá každý rok po celý jeden týden „kávový svět“ běžným lidem a seznamuje je s celým příběhem kávy, od jejího pěstování, přes pražení až po způsoby přípravy a konzumace. Dvoudenní Trhy kávy s třicítkou (nejen) českých pražíren, přední české i zahraniční osobnosti kávového světa, výjimečný host z Brazílie, degustace, přednášky a rozšíření kávových obzorů. Největší kávový festival v České republice hledejte od 1. do 7. října všude tam, kde voní káva...a ve vaší kavárně zvláště!

Jaký by to byl kávový festival bez kaváren!

Týden kávy totiž nesází jen na speciální program, ale nechává především velký prostor pro samotné zapojené kavárny, jejichž kávový program a způsob prezentace je čistě v jejich režii. Přemýšlíte, jak zařídit, aby vaše kavárna praskala ve švech? Staňte se součástí Týdne kávy a vytvořte z vaší kavárny místo s příběhem. Degustace kávy, workshopy, přednášky, kávové speciality nebo snad koncerty a výstavy? Týden kávy může provonět i vaší kavárnou!

Jak se přihlásit?

Rychle! Čas pro registraci do pátého ročníku Týdne kávy se krátí. Uzávěrka pro zapojení kaváren včetně odeslání festivalového programu je už 20. 8. 2015! Na nic tedy nečekejte a registrujte svou kavárnu rychle a snadno skrze on-line přihlášku na adrese www.tydenkavy.cz

Není vaše kavárna z Brna? Nevadí! Kávou provoněný brněnský svátek se v minulých ročnících rozšířil daleko za hranice jihomoravské metropole. Na Týden kávy proto milovníci tohoto nápoje mohou narazit i ve vaší kavárně, ať už se nachází v Brně, Zlíně, Ostravě či jiných městech.

Kávě zdar!

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.kavovelisty.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz