Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Vychutnejte si předvánoční čas s Pivním adventním kalendářem

Vychutnejte si předvánoční čas s Pivním adventním kalendářem

16. 11. 2011 - UHERSKÝ BROD - Také máte předvánoční čas spojený hlavně s úklidem, sháněním dárků na poslední chvíli a přeplněnými obchodními centry? Pokud hledáte způsob, jak si zpříjemnit dny příprav před nejkrásnějšími svátky v roce, a navíc si rádi pochutnáte na dobrém pivu, pak právě vás potěší Pivní adventní kalendář.

Uherskobrodský pivovar Janáček má před letošními Vánoci v nabídce zajímavou novinku – speciální balení dvaceti různých piv nazvanou Pivní adventní kalendář. Kromě světlých ležáků Patriot a Extra a vídeňského ležáku Kounic obsahuje také zlatavý mok z regionálních pivovarů Rychtář, Jihlava, Klášter, Protivín, Černá Hora a Vysoký Chlumec.
„Podobnou kolekci dvaceti různých piv v jednom balení na našem trhu nenajdete. Věřím, že všechny pivaře tímto adventním kalendářem potěšíme,“ uvedl Tibor Nechala, obchodní ředitel Pivovaru Janáček.
Princip Pivního adventního kalendáře je obdobný jako u těch čokoládových – na každý den od 5. do 24. prosince je pro jeho majitele připravena jedna láhev zlatavého moku. Proto je ideálním dárkem pro všechny milovníky piva, kteří rádi ochutnávají zajímavá piva a zároveň se chtějí dozvědět mnoho zajímavého o pivovarech, ve kterých se tato piva vyrábí.
V průběhu listopadu začnou Pivní adventní kalendář prodávat mimo jiné řetězce Globus, Norma, Billa a Terno. Ceníková cena je 339 Kč.
Sedm pivních specialit na vánoční stůl
Dalším speciálním vánočním produktem, který letos bude uherskobrodský pivovar dodávat na předvánoční trh, bude loni velmi úspěšná vánoční kolekce sedmi pivních specialit z pěti regionálních pivovarů Čech a Moravy. Kromě světlého speciálu Comenius se můžete těšit na černohorské pivo Granát, speciály Telčský Zachariáš a Jihlavský Grand z Pivovaru Jihlava, polotmavé speciální pivo Démon z vysokochlumeckého pivovaru a v neposlední řadě také na piva Protivínský Granát a Prácheňská Perla z varny sládků v Protivíně.
Speciální vánoční balení těchto sedmi piv budou postupně od listopadu prodávat mimo jiné obchodní řetězce Interspar, Albert, Globus, Tesco, Billa, Kaufland, Penny Market, Trefa, Terno a Jednota. Ceníková cena je 120 Kč.
Vánoční kolekce není jediným mixem sedmi různých piv v jednom balení, který pivovar v Uherském Brodě nabízí. Loni na jaře začal prodávat první balení pivních specialit, které pro velký úspěch zanedlouho následovala jeho druhá a posléze i třetí obměněná edice. Kladný ohlas získal také velikonoční multipack. Od příštího roku potom pivovar plánuje širší distribuci balení „Výběr sládků – 7 ležáků“.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz