Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

XVI. Svatováclavské slavnosti v Napajedlích

XVI. Svatováclavské slavnosti v Napajedlích

4. 9. 2015 - NAPAJEDLA - Celé město opět ožije největší kulturní akcí v roce. Letos již XVI. ročník Svatováclavských slavností se uskuteční v sobotu 26. září od 8 do 21 hodin a připravuje je Klub kultury Napajedla s místním Divadelním souborem Zdeňka Štěpánka.

Celým dnem bude návštěvníky provázet historický program v centru města. Nebude chybět také velký kostýmovaný průvod městem s pochodněmi, kostýmovaná mše v kostele sv. Bartoloměje a hrací stanoviště se středověkými úkoly pro děti. Slavnosti doplní Farmářský a řemeslný trh na Masarykově náměstí, vystoupení cimbálové muziky a dobové zpěvy. Ve hřebčínu se mohou návštěvníci projet na koních, ponících nebo v kočáru, zhlédnout přehlídku plemeníků a podívat se do jindy nepřístupných míst. Loď „Morava“ bude vyjíždět na okružní plavby a památkami budou provázet kostýmovaní průvodci.


Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.kknapajedla.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz