Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

CrossCafe otevírá v Hradci Králové novou kavárnu

CrossCafe otevírá v Hradci Králové novou kavárnu

Praha 3. 9. 2015 – CrossCafe rozšiřuje svou kavárenskou síť. Dne 1. 9. 2015 byla v Hradci Králové otevřena v pořadí již 22. kavárna.

Slavnostní pásku přestřihli: Ing. Martin Soukup, zastupitel města Hradec Králové, ředitelka OC Atrium Lenka Valentová, ředitel společnosti CrossCafe Luboš Martínek a ředitel CrossCafe Hradec Králové Mgr. David Štangler. Ceremoniálu přihlíželo přes 500 věrných zákazníků všech věkových kategorií. Nová kavárna se nachází v OC Atrium na adrese Dukelská třída 1713/7.

„Cílem našich kaváren je být dostupný cenou i místem. CrossCafe se v Hradci Králové stalo natolik populárním, že zde zahajujeme provoz již čtvrté kavárny. Lidé tak mají svou oblíbenou kávu a další sortiment zase o trochu blíže. Franchisantem je společnost CrossCafe Hradec Králové zastoupená Mgr. Davidem Štanglerem,“ říká Jan Janák, zakladatel a majitel licence CrossCafe.

Nová kavárna v Hradci Králové nabídne zákazníkům nekuřácké prostředí, jedinečný design, příjemnou atmosféru, milý personál a v neposlední řadě zdravou závislost na produktech, které se vždy vyznačují prvotřídní kvalitou. Kromě několika druhů kávy, čokolády či čaje nebude v nabídce chybět ani široká nabídka čerstvých koláčů, dortů, sendvičů, salátů, polévek a dalších produktů vhodných ke snídani a svačině. Otevírací doba je ve všední dny od 7.00 do 21.00 hodin, o víkendu od 10.00 do 19.00 hodin.

O franšízovou licenci CrossCafe je zájem po celé České republice. V současné době mimo Hradec Králové funguje dalších šest kaváren v Praze, devět v Plzni a po jedné pak v Chomutově, Havířově a Olomouci.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: katerina.smolikova@allmedia4u.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz