Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Sladce strašidelný Halloween s HARIBO Color-Rado

Sladce strašidelný Halloween s HARIBO Color-Rado

9. 9. 2015 - Poslední říjnový den je v anglosaských zemích zasvěcen oslavám Halloweenu. Města jsou plná rozsvícených dýní, umělých kostlivců, pavučin i černých koček a skupinky dětí převlečené do kostýmů čarodějnic, duchů a jiných příšer chodí od domu k domu s žádostí o sladkosti.

V České republice se nejedná o běžnou tradici, ale poslední dobou ji slaví stále více rodin. Užít si tento svátek můžete také se speciálními cukrovinkami HARIBO Color-Rado.

Strašidelní netopýři, pestrobarevné žabičky i šťavnatí medvídci už čekají, až budou moci oslavit tuto hrůzostrašnou slavnost s vámi. Vedle tradičních HARIBO Zlatých medvídků v sáčku najdete také želatinová zvířátka – žabičky nebo netopýry, kostky a válečky s lékořicovou příchutí a také Berries s příchutí malin a ostružin.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: michaela.janouskova@crestcom.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz