Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Lázně Rajecké Teplice ubytují ukrajinskou fotbalovou reprezentaci

Lázně Rajecké Teplice ubytují ukrajinskou fotbalovou reprezentaci

9. 9. 2015 - SLOVENSKO - Nejluxusnější hotel v Lázních Rajecké Teplice, a. s., Aphrodite Palace **** se stal oblíbeným místem pobytu zahraničních fotbalových reprezentací při jejich mezistátních zápasech v Žilině.

Po makedonské reprezentaci, která zde bydlela v červnu tohoto roku a španělské před rokem, se v Rajeckých Teplicích nejnověji v neděli 6. září ubytOVAL i ukrajinský fotbalový reprezentační tým. V úterý, 8. 9. 2015, odehrál kvalifikační zápas C-skupiny EURO 2016 proti Slovensku v Žilině.

Viceprezident SLK (Slovenské liečebné kúpele) Rajecké Teplice Zdenko Miškolci k tomu říká: ,,Po Španělech a Makedoncích jsme přivítali i ukrajinskou fotbalovou reprezentaci. Byli u nás od neděle 6. 9. do středy 9. 9. V našem nejluxusnějším hotelu Aphrodite Palace **** si Ukrajinci rezervovali pokoje superior a de luxe v nové části hotelu. Samotný hotel Aphrodite Palace nebyl uzavřený, ale ukrajinská delegace požadovala ubytovat hráče na jiné patro a realizační tým také na jiné patro. Celkem přijelo 37 osob. Na klidnou přípravu měli u nás vytvořeno potřebné zázemí. Dostali požadovaný meeting room na taktickou přípravu, masážní místnost, technickou místnost na zavazadla. V restauraci byl vytvořen separé prostor. Celý jídelníček připravil lékař ukrajinského týmu, konzumace alkoholu byla přísně zakázána. V jídelním lístku byla převážně vařená strava (polévky, brambory, rýže, těstoviny, zelenina), kuřecí a krůtí maso, ryby, čerstvé zeleninové saláty, čerstvé ovoce, na snídani více druhů šunky, sýry, ale i jogurty jedné značky, máslo, med, džemy, tři druhy čaje (ovocný, černý, zelený) a pod. Omáčky nemohly být majonézové a jako dezerty požadovali piškotové moučníky bez krémové náplně."

Na večeři po zápase si dopřejí Ukrajinci i zmrzlinu. Jejich pitný režim bude tvořit voda a ovocné šťávy. Na každý pokoj požadují perlivou i neperlivou vodu a čerstvé ovoce. "Trénovat budou na hřišti v nedalekém Rajci, které využily i Makedonci a zajímavostí je, že na každý trénink požadují 20 kg ledu. Mají i speciální požadavek - pro hlavního trenéra a jednoho hráče připravit černý Mercedes třídy E, který je odveze na předzápasovou tiskovou konferenci. Každý den ve večerních hodinách po trénincích mají zájem využívat bazén. Pro tento účel jsme jim vyčlenili rodinný bralový bazén s vodopádem, ostatní bazény budou fungovat v normálním provozu. Takže i hosté využívající bazény budou mít příležitost sledovat ukrajinské fotbalisty při regeneraci." konstatuje Z. Miškolci.

 

.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: paperlife.sro@gmail.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz