Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Víte, jak chutnají dobroty ze zabijačky Pandrhola?

16. 11. 2011 - ZLÍN – Víte, jak skutečně chutná vesnická zabijačka Pandrhola? Pokud ne a znáte ji jen z oblíbené televizní pohádky, můžete to změnit, když se vydáte v sobotu 19. listopadu na farmářský trh do Zlína k Městskému divadlu.

Právě dobroty ze zabijačky Pandrhola zde budou ke koupi a ochutnání. Farmářský trh začne v 9 hodin a potrvá do 13 hodin.
Specialit bude ale více. „Těšit se můžete na chlazenou drůbež z Prasklic, pštrosí maso z farmy Doubravice, čerstvé ryby z rybářství Dujsík, hlívu ústřičnou z Biskupic, valašské frgály, podzimní zeleninu, čerstvé pečivo, výrobky z rakytníku a brusinek, mléčné produkty, sýry, domácí uzené klobásky, těstoviny nebo včelí produkty,“ vyjmenovala organizátorka Denisa Svobodová.
Součástí nabídky budou i ručně dělané výrobky ze dřeva, ovčí vlny a z keramiky. „Určitě potěší horký jablečný mošt a teplá medovina. Děti a také dospělí se mohou těšit na voňavý trdelník a pečené kaštany,“ doplnila Svobodová.
Více informací a aktuální seznam prodejců lze najít na: www.nalok.cz/stipskytrh

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz