Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Co jíst, aby byla mysl zdravá. Přednáška s doktorem a misionářem

Co jíst, aby byla mysl zdravá. Přednáška s doktorem a misionářem

24. 9. 2015 - ZLÍN – Co jíst, aby byla mysl (a tělo) zdravá a bystrá, o tom bude přednáška s doktorem Milanem Moskalou, která se uskuteční v úterý 29. září v 18:00 ve Zlínském klubu 204.

Milan Moskala je zubním lékařem, odborníkem na zdravou výživu a také misionářem. Praxi provozoval nejen v České republice, ale také tři roky v poválečné Bosně a Hercegovině a sedmnáct let v Bangladéši v Asii. Z jeho iniciativy vznikl ve Zlíně v roce 1999 potravinový a vzdělávací projekt na pomoc chudým bengálským dětem s názvem BangBaby. „V Bangladéši jsem založil několik desítek škol pro vesnické děti a také pro ty, kteří žijí se svými rodiči ve slumech nebo na ulici,“ říká Milan Moskala. Zlínský klub 204 se nachází v budově bývalé knihovny v centru Zlína, přednáška bude v přízemí, v místnosti 110. Vstup bude volný.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: www.vychodni-morava.cz
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz