Štamgast & Gurmán
Toto je inzerce. Proč ji ještě u nás nemáte také? Více ZDE

Dobročinný bazar v Mamaison Hotelu Riverside přispěl 10 tisíc korun nadaci Chance 4 Children

Dobročinný bazar v Mamaison Hotelu Riverside přispěl 10 tisíc korun nadaci Chance 4 Children

8. 10. 2015 - PRAHA - Mamaison Hotel Riverside Prague, který je součástí hotelové skupiny CPI Hotels, uspořádal pro obchodní partnery party s dobročinným přesahem. Cílem akce bylo nejen představit prostory hotelu potenciálním klientům, ale také pomoci dobré věci.

Během charitativního bazaru oblečení a doplňků, které do prodeje věnovali zaměstnanci CPI Hotels, se díky nákupům hostů a příspěvku hotelu Riverside ve výši pěti tisíc korun podařilo celkově vybrat částku deset tisíc korun ve prospěch Nadačního fondu Chance 4 Children. Symbolický šek z rukou ředitele hotelu Tibora Bielika převzal spoluzakladatel nadace Chance 4 Children, Rafael Wojas. Výtěžek poputuje na podporu projektu Dr. Klaun, který od roku 1999 aktivně pomáhá hospitalizovaným dětem při překonávání traumatu z dlouhodobé hospitalizace. Hosté se během večera rozhodně nenudili, vyzkoušet si mohli výrobu šperků, míchání drinků, přípravu kávového nápoje z espressa pod dohledem odborníka, nebo se nechat zvěčnit s legendárním Charlie Chaplinem.

Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.

Autor/zdroj: Dana.Belusova@cpihotels.com
Vychytané.cz - fotky, fotoreporty, akce, parties     Golden Apple Cinema - multikino, Velké kino, kino Květen Zlín-Malenovice    
Gastro Novotný        
O nás | Reklama | Spolupráce | Kontakt
(c) Jaroslav Střecha, 2024, design DesignLabs.cz, úprava kódu a programování SPmedia.cz