14. 10. 2015 - PRAHA - Asociace kuchařů a cukrářů ČR spolu se společností Nestlé Česko s.r.o. pro vás připravila vzdělávací seminář na téma: „ZVĚŘINA“
Seminář se bude konat dne 23. října 2015 v Gastrostudiu společnosti Nestlé Česko s.r.o., Mezi Vodami 2015/31, Praha 4. Seminář je určen pro řadové kuchaře, ale i pro zájemce, kteří rádi připravují jídla se zvěřinou. Na semináři se dozvíte základní rozdělení zvěřiny, chov, porážka, zrání zvěřiny. Po obědě na vás čeká tepelná úprava zvěřiny a degustační menu. Každý z účastníků bude moci vše vyzkoušet. Přihlášky online naleznete v odkaze: http://akc.cz/seminar-329/seminar-zverina
Uzávěrka zaslání přihlášek je 15. října 2015. Kapacita je omezena. Tak neváhejte a přihlaste se. Na setkání s vámi s těší tým Asociace kuchařů a cukrářů ČR
Pokud vás zajímá gastronomie, máte rádi dobré jídlo a pití, navštěvujete kvalitní restaurace, kavárny a bary, pak čtěte také tištěný gastro magazín Štamgast a Gurmán.